Juna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1794 (M2)
50-1794 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Juna is een schattig teefje met een geboortedatum rond 8 mei 2023. Hoewel Juna op jonge leeftijd al zoveel heeft meegemaakt, is ze nog steeds ontzettend vriendelijk en sociaal. Ze geniet van het gezelschap van mensen en andere honden, en haar staartje begint altijd vrolijk te kwispelen zodra iemand haar aandacht geeft. Juna is nieuwsgierig en leergierig, ze zal het geweldig vinden om nieuwe dingen te leren en haar grenzen te verleggen.

Met haar geschatte eindhoogte van ongeveer 37 centimeter is Juna een perfect formaat voor zowel een appartement als een huis met een tuin. Ze is energiek en houdt van bewegen, dus dagelijkse wandelingen en speelsessies zullen haar heel gelukkig maken.

Juna is gesteriliseerd, gevaccineerd en gezond verklaard door de dierenarts. Ze wacht nu geduldig in het asiel op iemand die haar een warm thuis wil bieden en haar de liefde en zorg geeft die ze verdient. Met haar lieve karakter en jeugdige energie zou ze een geweldige toevoeging zijn aan elk gezin dat haar adopteert.(10/23)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Juna. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Juna hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 37 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 8 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Juna

Juna

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).