Jason

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0248 (M2)
50-0248 (M2)
Overige
Ja

Wat een vrolijk snuiter is Jason geworden. Ziek van de teken en wonden kwam hij bij onze partnerorganisatie in Roemenië terecht. Een zielig hoopje was het. Met de nodige zorg is hij helemaal opgeknapt tot een vrolijke jonge reu! Blij, vrolijk, speels, vriendelijk en aanhankelijk is mooie Jason. Een mix reu met een geschatte geboortedatum van 15 februari 2022. Zijn verwachte eindhoogte zal ongeveer 50 cm bedragen. Jason is helemaal reis klaar en wacht met smart op zijn eigen mandje bij een baasje die het liefst de hele dag met hem gaat spelen! Gelukkig heeft hij ook gewoon zijn rustige momentjes. Eigenlijk is het gewoon een heerlijke jong die van het leven geniet! (04/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Jason

Jason

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).