Hugo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

België
yvonne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0134
10-0134
Podenco (mix)
Ja

Hugo is een gecastreerde ruwharige Podenco mix met een geschatte geboortedatum van 15 september 2020 en is ca 48 cm hoog. Hugo is een echte mensenhond. Omringd door menselijk gezelschap voelt hij zich enorm goed. Hij past zich direct aan, aan de energie die jij uitstraalt. Ben jij ontspannen dan is Hugo ontspannen. Heb jij zin in een actieve lange wandeling dan gaat Hugo dolgraag mee om avontuur. Hij heeft enorm veel energie en kan moeiteloos uren, los van de leiband, door de bossen crossen. Als je hem roept komt hij gelijk terug naar jou. Op de hondenwei komt het feest pas om gang als Hugo is gearriveerd. Hij stoeit namelijk dolgraag met andere honden. Hij is heel sociaal, leert heel snel, luistert goed en is gewend aan kinderen.Helaas heeft Hugo verlatingsangst. Ook al bedoelt hij het goed, als hij alleen is manifesteert zijn angst zich in paniek en vernielzucht. Het ideale baasje voor Hugo heeft dus veel tijd en geduld om hem stapje voor stapje terug te leren rustig te blijven wanneer hij alleen is. Hij heeft in het verleden al getoond dat hij dit kan. Hugo is een geweldig dier om in je omgeving te hebben en hij gaat je leven verrijken. Maar je moet wel weten waaraan je begint en geduld met hem hebben.

Eindhoogte 48 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 15 september 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: België
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Yvonne Boonstoppel

Hugo

Hugo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu