Honey

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0894 (A)
50-0894 (A)
Overige
Ja

Sweet sweet Honey, zo zoet als honing. Nou dan kunnen we niet om jou heen. Maar hoeveel pech kan een jonge pup van deze leeftijd hebben. Samen met haar moeder Tina en haar broertjes en zusjes is ze gevonden in een verlaten gebied te Roemenië. Nee het houdt nooit op met het dumpen van hondjes. Gelukkig werden ze opgemerkt en naar onze rescue partner gebracht waar ze direct de zorg kregen die ze nodig hadden. Inmiddels heeft moeder Tina de shelter mogen verruilen voor haar forever home en nu is het de beurt aan haar kindjes. Honey is een lief, sociaal en vrolijk blond meisje. Wie kan dit lieve snoetje nu niet weerstaan? Honey is op zoek naar een baasje die met haar de wereld wil gaan ontdekken door samen op cursus te gaan maar zeker ook de tijd heeft om haar rustig te laten wennen.

Honey is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 20 mei 2022 en ze heeft een verwachte eindhoogte van circa 30 centimeter.(09/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Honey

Honey

8ylxVrx0k-4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu