Harry

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0430 (M)
50-0430 (M)
Overige
Ja

Harry, held op sokken! Hard kwispelent staat hij om je aandacht te vragen als je voor het hek staat, maar als je binnenkomt vindt hij het toch wel spannend! Hij is wel heel nieuwsgierig dus het vermoeden is dat Harry even de kat uit de boom kijkt voordat hij met zijn volle gewicht in je armen springt! Maar ook bij Harry (en eigenlijk alle asieldieren) is het hebben van tijd en geduld belangrijk. Vergeet niet dat ze zonder pardon uit het bekende leven gerukt worden en ergens belanden waar alles, maar dan ook alles nieuw is. Het baasje van Harry heeft ook de hulp ingeschakeld van onze partnerorganisatie in Roemenië. Helaas zitten die overvol en bieden hulp op afstand. Gelukkig is de toestand waarin Harry verkeerd niet zorgwekkend. Hij ziet er gezond uit en krijgt regelmatig bezoek van zijn baasje. Maar ook hier onze wens dat Harry zo snel mogelijk een eigen, veilige plek krijgt.
Harry is sociaal met de teven waar hij een kennel meedeelt. Zijn omgang met reuen is op dit moment nog niet bekend. Wel is bekend dat hij van knuffelen houdt!
Harry is een mix reu en zijn geschatte geboortedatum is ongeveer 19 juni 2021. Hij is ongeveer 45 cm hoog.(06/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 19 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Harry

Harry

4SavrXOzbwc
738qr6wCzrg
gOEgTWgbmIA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu