Hansel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2470 (M3)
50-2470 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit geweldig knappe en vriendelijke knulletje zoekt net als vele andere honden een fijn baasje. Een baasje die van hem houdt en waar hij voor de rest van zijn leven bij mag blijven wonen en mag genieten van het leven als huishondje.
Hansel verblijft net als zijn zusje op een van de opvanglokaties van onze partnerorganisatie in Roemenië, waar hij samen met andere honden onderdak en verzorging krijgt, maar er gaat toch echt niets boven een eigen thuis. Hansel is rustig en vriendelijk en wacht geduldig zijn beurt af als een vrijwilliger of verzorger eens wat aandacht te verdelen heeft. Met alle honden in de opvang kan Hansel het goed vinden, want hij is vriendelijk en respectvol naar zijn soortgenootjes. We gunnen het deze knul zo enorm dat hij dagelijks aandacht en liefde krijgt en we weten zeker dat hij zelf heel veel liefde te bieden heeft. Bij wie mag Hansel leren wat het leven van een huishondje inhoudt en ontdekken hoe ongelofelijk fijn dat leven kan zijn?

Hansel is een reutje met een geschatte geboortedatum van 12 november 2022 en hij is circa 35 centimeter hoog. (05/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 12 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Hansel

Hansel

-1RaxJNOTg8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).