Guru

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2200 (M3)
50-2200 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Deze leukerd heeft de mooie naam Guru gekregen. Vanuit de opvang in Roemenië is ons verteld dat deze jonge knul ontzettend lief en kalm is. Guru zit in een woning op de opvanglokatie en gaat daar heel relaxed en respectvol om met alle andere hondjes die daar zitten. Met zijn guitige kop, wat langere lijf in vergelijking met de wat kortere pootjes is hij een leuke verschijning en hij heeft ook nog eens een gouden karakter. Hij is lief tegen de andere honden, maar ook de aandacht van mensen vindt hij heerlijk. Guru zal zeker zijn best willen doen om samen met zijn nieuwe baasje(s) te leren wat het leven van een huishondje inhoudt. We weten zeker dat deze nog jonge knul onzettend zal genieten van de genegenheid en gezelligheid die hij dan volop zal krijgen en van de gezamelijke wandelingetjes en de speelmomenten.
Guru is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 2 juli 2023, hij is nu ongeveer 37 centimeter hoog en hij zou nog een paar centimeter kunnen groeien tot 40 cm is de verwachting.(02/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Guru

Guru

rFPMsIUyP4A

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).