Felicia

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0793 (M)
50-0793 (M)
Overige
Ja

Na onwijs veel kennels en honden gezien te hebben, trok toch wel geheel onverwachts Felicia de aandacht bij onze vrijwilligers. Zo zacht en bescheiden als ze is. Felicia is nog maar 8 maanden maar ze lijkt nu al een beetje de moed te hebben opgegeven om ooit nog in een bewogen, gezellig en liefdevol gezin terecht te komen waar ze alle liefde maar mag ontvangen die dit meisje zo ontzettend verdient. Haar leven ziet er momenteel niet zo rooskleurig uit. Dag in, dag uit in de wijde wereld wakker worden en weer in slaap te vallen. Met alle onrust om haar heen en in weer en wind helaas. Ze verblijft in een overvol asiel en toch is het voor haar de kunst om te knokken voor die ene ticket richting haar warme mandje. Wie heeft er nog een plekje voor haar vrij?

Felicia is een teef met een geschatte geboortedatum van 9 januari 2022 en haar eindhoogte is ongeveer 45 centimeter.(09/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Felicia

Felicia

pmCCPl6MnwY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu