Fatima

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1655 (M3)
50-1655 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Fatima kwam samen met haar twee zusjes in het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië terecht. Deze kleine meisjes liepen moederziel alleen langs de kant van de weg toen de vrijwilligers hen zagen lopen. Inmiddels is ze al een poosje in veiligheid en heeft ze de benodigde entingen gekregen en staat haar niets meer in de weg voor een enkele reis naar Nederland. We zoeken voor dit mooie, lieve en sociale meisje een plekje waar ze mag wennen aan haar nieuwe leven waarvan alles voor haar onbekend is, om daarna samen met haar baasje de weg naar volwassenheid te bewandelen met alle daarbij horende dingen.

Fatima is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 21 maart 2023 en een verwachte eindhoogte van 45 cm. (07-23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 21 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Fatima

Fatima

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).