Fatima

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0505
20-0505
Overige
Ja

Fatima is een Rottweiler teef met een geschatte geboortedatum van 15 maart 2019. Ze is ongeveer 53 cm hoog. Fatima is een aantal dagen geleden gevonden door een jong stel en haar afgegeven in het asiel. Arme Fatima vind alles maar raar in het asiel, maar ondanks dat is ze vrij relaxed gelukkig. Er is een korte observatie van haar geweest en het lijkt dat die positief is en dat Fatima een gewone huishond is geweest. We houden haar de komende tijd in de gaten houden en observeren hoe zij zich ontwikkelt. Juist voor een huishond als Fatima is het heel belangrijk dat ze gauw een fijne plek vind en kan doorgaan met haar leventje met een baas die wel voor haar door het vuur gaat! (09/21)

Eindhoogte 53 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 maart 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Fatima

Fatima

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu