Eric

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0391
10-0391
Overige
Ja

Als klein pupje kwam Eric in het staatsasiel terecht. Helemaal alleen zagen de vrijwilligers hem verloren in een hoekje zitten. Nog zo klein en al zo kansloos achter de tralies. Ze twijfelden geen moment en namen lieve Eric mee naar onze foster in Portugal. Daar fleurde dit geweldig lieve mannetje helemaal op! Hij kon eindelijk pup zijn, rennen, ravotten en lekker spelen met de andere pups. Eric vond het geweldig. Tot hij tijdens het spelen onfortuinlijk klem kwam te zitten en een aantal teentjes brak. Dit arme mannetje moest vervolgens in het gips. Arme Eric moest helaas afgezonderd van de andere pups weer helen. Het was enorm sneu om dit oh zo lieve kereltje te zien zitten, alleen. Kijkend naar de rest die wel kon spelen. De vrijwilligers ontfermden zich iedere dag vol liefde over dit mannetje. Eric is een enorme aanhankelijke lieverd dus hij genoot enorm van deze knuffelsessies. Inmiddels is zijn gips eraf en is Eric zijn pootje helemaal genezen. Dit mannetje is klaar om naar zijn forever home te gaan. We hopen dat hij na alles wat hij heeft meegemaakt snel kan gaan genieten van een warme mand en een liefdevol thuis. Eric is een zachtaardig, lief en aanhankelijk knulletje. Hij heeft een vertederend open en innemend karakter. Echt een geweldige lieverd.

Eric is een reutje met een geschatte geboortedatum van 9 juni 2021 en met een verwachte eind hoogte van circa 55 centimeter hoog

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Eric

Eric

3T1BEBKty-Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu