Eric

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
yvonne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0486 (M)
50-0486 (M)
Overige
Ja

Eric is nog een jonkie, maar hij heeft er al grijze haren van! Het leven in een grote opvang bij onze partnerorganisatie in Roemenië is niet makkelijk. Het enige leuke eraan is dat je heel veel vriendjes hebt. Daar kun je lekker mee spelen. Eric is dan ook lekker sociaal en vriendelijk naar zijn hondenvriendjes. Naar mensen toe is hij ook oké! Vriendelijk, sociaal en speels. Eric staat startklaar voor zijn eigen mandje met een baasje die liefde, tijd en geduld met hem heeft. Het leven dat hij bij zijn nieuwe baasjes gaat krijgen is zo totaal anders dan dat hij gewend is. Eenmaal gewend kan zijn “opvoeding” beginnen.
Eric is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 22 november 2021. Zijn verwachte eindhoogte is ongeveer 48 cm.(06/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Yvonne Boonstoppel

Eric

Eric

HjkamER3KnY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu