Elsie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0443 (E)
40-0443 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Net als haar zusje Ella leeft ook de lieve Elsie helaas op straat in een Grieks stadje; het lot van vele honden in Griekenland. Ze brengt haar dagen door op de stoepen in het stadje en is dankbaar voor het voer wat voor haar wordt neergelegd en de aaitjes die ze af en toe krijgt. Elsie is een rustig en zachtaardig meisje, ontdekten onze vrijwilligers die het stadje bezochten en haar even gezelschap hielden. Elsie en haar zusje werden in juni 2023 voor het eerst gezien in het Griekse stadje waar ze nu leven, waarschijnlijk gedumpt door iemand die dat steeds doet als zijn of haar hond pups heeft gekregen. Het valt namelijk op dat ongeveer ieder half jaar hondjes die op elkaar lijken in dit stadje worden neergezet.
Elsie en haar zusje waren slechts 3 maanden oud toen ze gezien werden door een lieve vrouw die zich het lot van de straathonden aantrekt en ze zoveel mogelijk helpt, o.a. ook door sterilisaties en vaccinaties. Deze vrouw houdt in de gaten hoe het met de honden gaat en legt voer voor ze neer. Onze organisatie ondersteunt haar en zoekt een fijne plek voor een aantal honden die zij onder haar hoede heeft en die alles in zich hebben om een fijn huishondje te zijn. Elsie is zo’n hondje en ook voor haar hopen we dat ze binnenkort het Griekse straatleven mag verlaten en naar haar eigen thuis mag verhuizen, waar ze zich voor de rest van haar leven geliefd en veilig mag voelen en waar ze mag leren hoe het is om een huishondje te zijn.

Elsie is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 20 maart 2023 en ze is ongeveer 48 cm hoog.(06/24)

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Elsie

Elsie

G2NzkdGgZC0
t7PIG-Boj44
S1u6hFg24NI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).