Elsa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
yvonne@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0484 (M)
50-0484 (M)
Overige
Ja

Arme Elsa! Door haar zachtmoedige karakter is zij het pispaaltje in de kennel geworden. Dit is de harde realiteit van deze schoonheid. Elsa is vriendelijk, vrolijk en sociaal in haar gedrag naar mensen. Haar gedrag naar soortgenootjes is onderdanig maar nog steeds vriendelijk. Het is belangrijk dat Elsa zo snel mogelijk een eigen plekje krijgt bij een liefdevol baasje. Een baasje dat haar de tijd geeft om te wennen en bij te komen, want dat verdient deze lieve jongedame.
Elsa is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 oktober 2021 en een verwachte eindhoogte van 50 cm.(06/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 15 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Yvonne Boonstoppel

Elsa

Elsa

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu