Eddy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1253 (M)
50-1253 (M)
Overige
Ja

Overvol zit het asiel in Roemenië! Zo vol dat als er mensen zijn die een hond of honden vinden aan hen gevraagd wordt of de hond alsjeblieft bij hen mag blijven al is het in een afgesloten tuin! Gelukkig hebben deze lieve mensen dit gedaan maar hebben aangegeven dat het niet te lang kan duren. Zo is Eddy bij onze partnerorganisatie terechtgekomen. Gevonden door lieve mensen en daar mocht hij tijdelijk in de boomgaard verblijven maar nu dient er toch echt een plekje voor hem gevonden te worden. Eddy is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 15 januari 2019 en een hoogte van ongeveer 40 cm. Hij is lief en sociaal naar de vrijwilligers van de opvang. We hopen dat dit knappe kereltje snel een warm plekje vindt waar hij lekker vertroeteld wordt en hij op zijn gemak mag wennen aan z’n nieuwe leventje.(01/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 januari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Eddy

Eddy

b4JW9tvAJ_k

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).