Gereserveerd

Dolly

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0327
10-0327
Overige
Nee

Dolly, zo heet dit knappe enorme lieve meisje. Lieve Dolly is helaas in een staatsasiel terecht gekomen. Gelukkig zagen onze vrijwilligers haar en namen haar mee naar onze veilige foster locatie in Portugal. Daar geniet Dolly intens van het nieuwe leven. Ze vind het geweldig om te kunnen rennen en ravotten met haar soortgenoten. Heerlijk spelend kunnen rennen om vervolgens te dutten in de zon. Dolly is eindelijk de onbezorgde blije pup die ze hoort te zijn. Mensen begroet ze enthousiast maar ze dringt zich niet op en wacht geduldig haar beurt af. Ze is een ietwat bescheiden schoonheid. Lieve Dolly verdiend een geweldig baasje en een thuis waar ze verder mag ontwikkelen in de geweldige hond die ze is.

Dolly is een teefje met een geschatte geboortedatum van van 2 april 2021 en met een verwachte eind hoogte van circa 50 centimeter.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Dolly

Dolly

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu