Dixie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0262 (M)
50-0262 (M)
Overige
Ja

Eenzaam en alleen lag Dixie als een klein mini pupje in de greppel. Gelukkig werd ze door de vrijwilligers van onze partner organisatie van Roemenië gevonden zodat ze enigszins kans maakte om dit te overleven. Lieve Dixie heeft het gered en is inmiddels zelfs al zover om deze nare gebeurtenis achter haar te laten, en wil graag snel het asiel verlaten. Ze speelt en rent graag met haar vriendjes in het asiel en ook naar mensen is Dixie lief, sociaal en een tikkie onderdanig.

Dixie is een teefje met een geschatte geboortedatum van 20 december 2021 en haar verwachte eindhoogte zal circa 37cm zijn.(05/22)

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Dixie

Dixie

C0e_d3iw_Ek
6hdkqUkGAx0
9s8XJKawN0s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu