Dixie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0570 (M)
50-0570 (M)
Overige
Ja

Soms zijn er bizarre verhalen. Het verhaal van Dixie is als volgt. Dixie en haar broertjes en zusjes zijn per toeval gevonden door oplettende mensen. Deze mensen zagen al een tijdje een hond rond hun huis scharrelen op zoek naar eten. Op een gegeven moment zagen ze aan het lichaam van de hond dat de kans groot was dat ze pups had gekregen die zij moest zogen. Toen gingen de beste mensen op onderzoek uit en ja hoor, in een vervallen huis en in een gat in de grond was een nest met puppy’s. Direct werd onze partnerorganisatie in Roemenië ingeschakeld en zijn Dixie en haar familieleden meegenomen.Wij hopen in deze noodsituatie te kunnen helpen zodat deze pups direct kunnen vertrekken zodra ze de entingen hebben gehad (naar verwachting begin augustus). Dixie is dan klaar om naar haar forever mandje te gaan. Een plekje waar zij veilig groot kan worden.

Dixie heeft een geschatte geboortedatum van 15 april 2022 en haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 47 cm zijn.

Dixie is een vrolijk, vriendelijk en speels mix teefje. Ze is vriendelijk naar haar verzorgsters en ze gaat prima om met haar soortgenootjes.

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Dixie

Dixie

Epcexw_P_D0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).