Colo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0341 (M)
50-0341 (M)
Overige
Ja

Colo is een prachtige hond. Niet te groot, niet te klein en hij is bescheiden. Bescheiden zonder verlegen te zijn. Lief en vriendelijk naar mensen toe en aan zijn soortgenootjes stoort hij zich niet echt. Hij laat de wat opdringerige hondjes die ook graag een aai over hun bol willen gewoon toe. Hij denkt: “Ik ben zo lief, de mensen zien dat wel en die aai over mijn bol krijg ik toch wel”! We zijn dus voor Colo op zoek naar een baasje die hem gaat overstelpen met liefde, aandacht, fijne wandelingen en die hem gaat leren om een fijne huishond te worden. Colo zit bij onze partnerorganisatie in Roemenië in de opvang.
Colo is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 25 oktober 2021 en heeft een verwachte schofthoogte van ongeveer 40 cm.(05/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Colo

Colo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu