Alma

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0512 (M)
50-0512 (M)
Overige
Ja

Alma, wat heb je al moeten doorstaan in je korte leven! Dat is iets waar we nooit achter zullen komen helaas. Dat haar contact met mensen niet altijd positief is geweest heeft er hoor gezorgd dat Alma nog wat verlegen is in haar gedrag naar mensen. Ze gaat ze het liefst uit de weg. We zoeken een plekje voor haar waar ze de tijd krijgt om te wennen aan het leven als huishond. En waar genoeg geduld en doorzettingsvermogen is om Alma in te laten zien dat mensen best heel leuk zijn. Haar omgang met kennelgenootjes is prima.
Alma is een prachtige mix teef met een geschatte geboortedatum van 5 juli 2021. Ze zal ongeveer 42 cm hoog worden.(06/22)

Eindhoogte 42 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Alma

Alma

Hj8oC8Vq2L8
xg5Vn0byLuU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu