Chaz

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1934 (M)
50-1934 (M)
Galgo (mix)
Ja

Deze kalme en o zo lieve en mooie knul heet Chaz. Chaz, de galgo, is net als zovele honden in de steek gelaten in Roemenië, maar verblijft nu gelukkig wel op een opvanglokatie aldaar, waar hij in ieder geval verzorgd wordt. Chaz leeft in de grote opvang tussen heel veel andere honden en doet dat respectvol, en zoekt geen ruzie. Toen vrijwilligers op de opvanglokatie waren, zagen ze hoe hij genoot van eventjes wat persoonlijke aandacht en een aai over zijn rug. Chaz brengt rustig zijn dagen door op de volle opvanglokatie en heeft het respect van de andere honden, zo zagen de vrijwilligers. De honden op het terrein laten hem met rust, ook aan zijn eten zullen de andere honden niet komen. Op een kalme manier geniet hij – misschien ook door zijn hoogte – het aanzien van zijn soortgenoten. Soms is er tijd om hem wat aandacht te geven en onlangs is er even met hem aan de riem gewandeld en dat deed hij heel goed. Chaz is een reu van 6 jaar en wat zou het ook voor deze lieverd fijn zijn om naar een eigen thuis af te mogen reizen. Naar een warme mand waar hij voor de rest van zijn leven van mag genieten, en vooral mag genieten van het gezelschap van een baasje of gezin. Dat hij mag wonen bij baasjes die hem in alle veiligheid en rust leren hoe het is om een huismaatje te zijn. Een wandeling met de baas is wat wij hem iedere dag gunnen, en dan daarna heerlijk luieren in die zachte mand. Chaz is er in ieder geval klaar voor en hopelijk hoeft hij niet lang meer te wachten.
Chaz is een reu van 6 jaar oud, met een geschatte geboortedatum van 14 november 2017 en hij is ca 70 cm hoog.(11/23)(11/23)

Eindhoogte 70 cm
Ras Galgo (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 14 november 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Chaz

Chaz

vrrseBlRNZo
XClXb9GxFYg
-ETIqPGVueo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).