Casper

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0669
10-0669
Overige
Ja

Als je de knappe Casper rond ziet lopen op de quinta in Portugal, is het mooi om te zien hoe lief en rustig deze geweldige hond is, zowel naar mens als dier. Links en rechts begroet hij kalm de andere honden en zoekt af en toe een lekker plekje uit op een stoeltje of bankje en bekijkt dan op zijn gemak de wereld om hem heen. Kleine honden, grote honden, het maakt Casper niet uit: hij is tegen allemaal even lief! Deze knapperd is ruim een jaar oud en is helaas in een asiel beland. Gelukkig is hij nu bij de opvang van onze partnerorganisatie in Portugal en hopelijk is dat de opstap naar een fijn thuis voor deze sportieve knul. Een thuis waar er voor de rest van zijn leven van hem gehouden wordt en hij in veiligheid mag wonen. Op de quinta kennen ze hem inmiddels als een ontzettend lieve en leuke hond en zo kwam hij ook absoluut over bij de Nederlandse vrijwilligers die de opvang bezochten. Op de opvanglokatie wordt aan de riem gewandeld met veel van de honden, dus ook dat is Casper aan het leren. Als hij bij zijn nieuwe baasje is moet hij uiteraard nog leren wat het leven van een huishond inhoudt. Hopelijk krijgt ook Casper binnenkort de mogelijkheid om te gaan ontdekken hoe fijn het leven van een huishond kan zijn!
Casper is een gecastreerde reu met een geboortedatum van 1 oktober 2022 en hij is 54 cm hoog.(11/23)

Eindhoogte 54 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Casper

Casper

Eh-N0oxZZ9M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).