Candy

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2410 (M5)
50-2410 (M5)
Onherleidbare mix

Deze mooie slanke dame wil maar wat graag op de foto om zichzelf goed te presenteren. Zeg nu zelf dat is toch goed gelukt. Haar naam is Candy en ze doet haar naam eer aan. Candy is zwevend op straat gevonden in Roemenië en de vrijwilligers van onze partnerorganisatie konden haar niet achterlaten in de kou. Ze is een lief meisje voor haar kattenmaatjes en de vrijwilligers bij wie ze in huiselijke omgeving verblijft. Nu is het tijd geworden om naar een eigen plekje te verhuizen met een lekker zacht mandje of een plek op de bank naast haar baasje. Met lieve mensen om haar heen die met haar kroelen en spelen of gewoon om lekker bij op schoot te liggen. Een plek waar ze welkom is en nooit meer weg hoeft.

Candy is een gesteriliseerde poes met een geschatte geboortedatum van 25 april 2022 en ze heeft een hoogte van ca 25 cm.(04/24)

Eindhoogte 25 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 25 april 2022
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Candy

Candy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).