Bente

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1241 (M)
50-1241 (M)
Overige
Ja

Nog veel te klein werden ze gedumpt in het staatsasiel. Doodziek lagen ze in een hoekje. Gelukkig nam onze vrijwilliger ze meteen mee. Na weken intense zorg en een hoop liefde knapten ze alle zes op. Het hele nestje overleefde en inmiddels zijn ze klaar om naar hun forever home te gaan. Bente verblijft nu bij een opvanggezin en laat daar haar super leuke karakter zien. Bente is een super knap meisje dat volop van het leven geniet. Ze vindt het heerlijk om de andere honden in het opvanggezin te ravotten en te spelen. Ze is super sociaal en vriendelijk naar alle honden. Bente is echter ook een meisje dat enorm van menselijke aandacht geniet. Ze vindt het super om heerlijk te kroelen en samen op de bank te relaxen. Dan laat ze haar buikje maar al te graag kriebelen. Bente is ook een slimme pup die snel dingen oppakt. Ze moet natuurlijk nog een hoop leren maar ze is graag braaf en leert graag. Dit meisje is klaar om naar haar forever thuis te vertrekken waar ze eindelijk mag genieten van een eigen baasje en een eigen thuis.

Bente is een teefje met een geschatte geboortedatum van 18 september 2022 en ze heeft een geschatte eindhoogte van circa 40 centimeter.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Bente

Bente

ZUnD-VYcvVU
tb_xZaMSvDA
-rgECcE-bV8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu