Bella

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0303 (L)
40-0303 (L)
Overige
Ja

Lieve kleine dappere Bella, samen met je broertjes en zusjes al zo jong voor jezelf moeten zorgen. Maar gelukkig vonden de vrijwilligers op Lesbos jullie en werden jullie naar de rescue partner gebracht. Je bent een lief, klein, sociaal en vrolijk meisje dat graag wil knuffelen. Ondanks je slechte start heb je het vertrouwen in de mensen niet verloren want je bent sociaal naar mensen, naar andere honden en je kunt ook met katten overweg. Op dit moment verblijf je met meerdere pups bij een gastgezin. Wij zoeken voor jou ook een forever home, een baasje dat jou alle liefde en aandacht geeft die je verdient.

Bella is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 5 juni 2022 en met een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter.(09/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Bella

Bella

z5_eOfRGLxM
CVIZyPspT9g
3rRvQdsH6aQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).