Adrian

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1274 (M3)
50-1274 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit knappe pupje, Adrian, is samen met zijn al even knappe broertjes en zusjes samen met hun mama gevonden op een terrein en beland in de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië. Gelukkig waren de kleine pups en hun moeder van de straat gered en in veiligheid, maar een overvol asiel is geen fijne plek voor een jong hondje om op te groeien, zeker niet in de wintermaanden. De winter is bar en boos in Roemenië en eigenlijk zouden alle honden van een warm thuis moeten kunnen genieten, maar vooral voor de kleine pups is het zwaar. Adrian is net als zijn broertjes en zusjes helemaal klaar voor de reis naar een eigen huisje. Een reis die hij hopelijk mag maken, naar een thuis waar hij in alle veiligheid kan gaan genieten van een leven als huishondje en alles mag gaan leren wat een pup zoal te leren heeft. Adrian is een leuk en mooi hondje en hij gaat heel goed om met zijn soortgenootjes. Ook geniet hij van de aandacht van de vrijwilligers en de verzorgers in de opvang in Roemenië. Het zou enorm fijn zijn als ook dit lieve knulletje binnenkort naar zijn eigen baasje(s) mag verhuizen bij wie hij voor de rest van zijn leven mag blijven.
Adrian is een reutje met een geschatte geboortedatum van 12 oktober 2023 en een verwachte eindhoogte van 32-35 centimeter. (01/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 12 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Adrian

Adrian

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).