Zorro

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1096 (M3)
50-1096 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Update 05/24: Zorro is geboren in de opvang en zit nu nog steeds in de opvang. Hoe mooi zou het zijn dat dit lieve kereltje zou mogen kennismaken met een “Hollands hondenleven”. Een leven waaraan hij natuurlijk zal moeten wennen omdat hij het huiselijke leven totaal niet kent. Het is hem onbekend hoe een zacht mandje om in te slapen voelt, hoe het is om zijn eten niet te hoeven delen, hoe het is om één op één aandacht te krijgen, te wandelen in een onbekende omgeving etc. Zo zijn er helaas nog tientallen voorbeelden op te noemen. Zou Zorro dit allemaal mogen beleven en meemaken bij u?

Hoogzwanger kwam de moeder van Zorro in het asiel in Roemenië aan. Op 8 januari 2023 beviel zij van een stel prachtige pups. Zorro is er daar één van. Een prachtig en vrolijk kereltje. Zorro is lief en sociaal naar zijn broers en zusjes en de vrijwilligers die regelmatig bij Zorro in de kennel komen.

De verwachting is dat Zorro ongeveer 50 cm hoog wordt. (06-23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 8 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Zorro

Zorro

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).