Yenko

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0418 (E)
40-0418 (E)
Overige
Ja

Knappe Yenko is een lief, wollig, sociaal, aanhankelijk en vrolijk meisje dat in de opvang in Griekenland zit. Yenko is daar samen met haar zusjes en broertje. Zoals u misschien al op onze site heeft gelezen is het asiel van Elisavet geen gewoon asiel maar zijn het allemaal leegstaande panden waar de honden tijdelijk kunnen verblijven. De nood is hoog daar in Griekenland en laat Yenko nu de allerleukste en liefste kleine dame  zijn! We hopen een plekje voor haar te kunnen vinden waar zij rustig mag wennen aan haar nieuwe leven en tot rust mag komen.
Yenko is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 27 januari 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45 cm.(06/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Yenko

Yenko

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).