Vlady

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2457 (M3)
50-2457 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Sommige honden hebben iets speciaals over zich en Vlady is zo’n hondje. Wat is dit een gemoedelijk en rustig knulletje. En knap is hij ook! Vlady is lief, respectvol en tolerant naar zowel zijn soortgenootjes als naar mensen. Dit kereltje is de goedheid zelve en hij geniet van ieder kroelmomentje waarvoor de verzorgers en vrijwilligers tijd hebben. Vlady heeft alles in zich om een geweldig huisgenootje te zijn. We gunnen het deze bescheiden knul zo enorm dat hij dagelijks aandacht en liefde krijgt waar hij zo van geniet en we weten zeker dat hij zelf heel veel liefde, vrolijkheid en vriendschap te bieden heeft. Bij wie mag Vlady leren wat het leven van een huishond inhoudt en ontdekken hoe ongelofelijk fijn dat leven kan zijn? Deze knul zal zeker gaan genieten van wandelingetjes en van een heerlijke zachte plek die op hem wacht bij thuiskomst. Zoals alle pups moet uiteraard ook Vlady nog leren wat een pup zoal te leren heeft.
Vlady is een mix reu met een geboortedatum van 9 februari 2024 en hij heeft een verwachte eindhoogte van 45 cm.

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 9 februari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Vlady

Vlady

xlhKCmtH3WY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).