Tyler

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0276 (E)
40-0276 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Tyler is uit een hele benarde situatie gered bij een man die hem had opgesloten in een hok. Gelukkig is hij daar weggehaald en kon hij naar een asiel van een partnerrescue in Griekenland.

Tyler verblijft nu in een kennel en dat is eigenlijk voor deze enthousiaste , prachtige knul geen goede plek. Tyler is een bloedmooie, knappe vent met een super lief hoofd. Hij is mooi sportief, enthousiast en leergierig . Daarnaast is hij ook ontzettend aanhankelijk en lief. Hij wil graag aan de slag en wacht echt op een baasje om lekker mee op pad te gaan. Tyler vindt het geweldig om te rennen en te ravotten. Voor deze jonge vent is het zwaar om opgesloten te zitten; hij wil gewoon een baasje om van te houden en bij te zijn. We gunnen hem dat zo!

Deze lieverd verdient een plekje waar hij al deze leuke dingen mag gaan doen. Natuurlijk zal hij eerst nog moeten wennen aan zijn nieuwe leven en baasje, maar zodra dit is gebeurd, kan deze leuke kerel aan zijn nieuwe avontuur beginnen.

Tyler is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 20 februari 2023 en een verwachte eindhoogte van 55 cm.

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 februari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Tyler

Tyler

bviAnW8Q6qk
edjFCkoLi0c
vob0yvWqKeg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).