Tuca

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1863 (M2)
50-1863 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Zo ga je je auto wassen en een minuut later zit er een extra passagier op de achterbank. Dit overkwam een vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië! Van de vele honden die daar in het asiel zitten heeft zij een speciaal plekje in haar hart gekregen. Tuca is namelijk lief, vreselijk lief maar vindt het leven in het asiel erg moeilijk! Ze is namelijk niet gewend om opgesloten te zitten. We zoeken een baasje voor haar die begrip heeft dat Tuca zal moeten wennen aan haar nieuwe leven, een leven dat voor Tuca totaal onbekend is. Ze heeft namelijk nog nooit een liefdevol baasje en een warme mand gehad!
Tuca is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 24 januari 2023 en een verwachte eindhoogte van 60 cm. (10-23)

Eindhoogte 60 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 24 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Tuca

Tuca

CSp9ohbq1sU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).