Tim

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1172 (M)
50-1172 (M)
Overige
Ja

Dit kleine mannetje is zijn leven gestart in pech. Samen met zijn moeder, broertje en zusjes kwam hij in het staatsasiel in Roemenië terecht. Een kille, volle en ongelukkige plek en zeker geen plek voor pups om op te groeien. Tim en zijn broertje en zusjes mochten gelukkig mee met onze geweldige partner rescuer naar haar opvang. Hier zijn ze liefdevol opgevangen en hebben ze de zorg gekregen die ze nodig hadden. Zelfs truitjes zijn aangetrokken om de kou te trotseren.
Tim is een ongelofelijk lief en vrolijk mannetje, met zijn kwispel staartje rent hij rond om te spelen. Ook komt hij graag even kijken bij de vrijwilligers of er nog een knuffel te halen valt. Hoeveel beter de opvang waar hij nu verblijft ook is, het blijft geen ideale plek voor een pupje om op te groeien. Om deze reden hopen we dan ook dat Tim zo snel mogelijk kan vertrekken naar zijn forever home.
Tim is een mix reutje en we verwachten dat hij ongeveer 45cm groot zal worden. Tim heeft een geschatte geboortedatum van 15 augustus 2022. (12/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Tim

Tim

V_2v7DYBve4
9y1J5wS4JLg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).