Tasso

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0324 (A)
40-0324 (A)
Herder (mix)
Ja

Mooie Tasso is een prachtige Herdermix teef met een geschatte geboortedatum van 25 juni 2022. Tasso is gevonden door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Griekenland bij een verlaten en onherbergzaam terrein. Ze is een actieve en sterke meid ondanks haar jonge leeftijd. We zoeken een baasje die lekker met haar aan de gang gaat. Gehoorzaamheidstraining, (heersen) spelletjes, fijne wandelingen en misschien lekker mee naast de fiets of gezellig samen hardlopen. Alles kan met dit leuke meisje! Tasso is inmiddels 53 cm hoog en zal nog wat groeien.

Eindhoogte 58 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 25 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Tasso

Tasso

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).