Stathes

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0306 (A)
40-0306 (A)
Herder (mix)
Ja

Arme Stathes, helaas is het toch vaak het geval dat honden door de mensheid in de problemen komen en dit geldt ook voor Stathes. Een ietwat eigenzinnige Herder mix die 2 jaar lang de trouwe vriend mocht zijn van zijn baas, werd rigoureus uit de auto gezet en zijn baas reed gevoelloos bij hem vandaan. Stathes was compleet in de war en in paniek, helaas is hij toen aangereden en had hij een nare wond aan zijn poot opgelopen. Onze partner organisatie in Griekenland heeft zich over zijn gezondheid bekommerd en heeft hem laten opereren. Inmiddels zijn we een jaar verder en Stathes loopt weer pijn-vrij als een geoliede motor. Het zal hem goed doen dat hij na zijn succesvolle revalidatie uit mag kijken naar een eigen lieve baas die verder met hem op avontuur wil gaan.

Stathes is een Herder mix reu met een geschatte geboortedatum van 30 september 2019 en hij is ongeveer 55 centimeter hoog.(09/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 30 september 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Stathes

Stathes

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).