Spike

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2428 (M3)
50-2428 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Samen met zijn zusjes is Spike terechtgekomen bij onze partner organisatie in Roemenië. Als ienieminie pupjes werden ze gedumpt maar gelukkig zijn ze gevonden en zijn ze opgegroeid tot leuke, vrolijke, gezellige en speelse pups. Spike is er daar één van en deze knappe jongen heeft een beetje pech gehad. Hij heeft namelijk zijn achterpootje gebroken. Hij is daaraan geopereerd en is inmiddels volledig hersteld. Spike is een lieverd eersteklas en hij zou het heerlijk vinden om zijn eigen plekje te krijgen. Een plekje waar hij alles mag leren dat nodig is om hem op te laten groeien tot een stabiele volwassen hond. Spike kan het ook prima vinden met zijn kennelgenootjes.
Spike is een reutje met een geschatte geboortedatum van 25 december 2023 en we verwachten dat hij ongeveer 37cm hoog wordt. (05/24)

Eindhoogte 37 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 25 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Spike

Spike

4FQPvwQ_RtQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).