Snow

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2166 (M2)
50-2166 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Lief meisje Snow, wat ben je mooi! Vanuit de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië, ontvingen we foto’s en een filmpje van dit knappe en sociale meisje, zodat we een fijn plekje voor haar kunnen proberen te vinden en dat doen we maar al te graag. Snow is net als zoveel verlaten honden in de opvang beland, waardoor ze nu in ieder geval in veiligheid is en verzorging krijgt, maar we gunnen dit meisje zo veel meer. Het zou toch echt heel mooi zijn als ook deze lieverd naar de geborgenheid en gezelligheid van een eigen thuis zou mogen verhuizen. Ze geniet zichtbaar als een vrijwilliger tijd heeft voor een kroelmoment. Dat is wat bijna alle honden willen en ook zo nodig hebben. We gunnen ze dat in overvloed, iedere dag weer en in de drukke opvang is daar simpelweg vaak niet genoeg tijd voor. Snow is niet alleen lief naar mensen, maar ook naar haar soortgenootjes is ze respectvol. Hopelijk mag Snow binnenkort gaan ontdekken hoe fijn het leven van een hond ook kan zijn. Uiteraard moet zij nog e.e.a. leren over het leven van een huishond. We weten niets over haar voorgeschiedenis, maar het kan zijn dat ze nog nooit in een huis bij iemand gewoond heeft en dus echt samen met haar baasje(s) moet gaan ontdekken wat dat inhoudt. We denken dat deze nog jonge en aanhankelijke dame dat maar al te graag wil leren.

Snow is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 4 februari 2022 en ze is ongeveer 40 centimeter hoog. (02/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 4 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Snow

Snow

mhY-TBjDC1Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).