Smokey

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1701 (M3)
50-1701 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Lieve, knuffelige Smokey!

Wat een ongelofelijke pech heeft deze mooie jongen aan het begin van zijn leventje gehad om geboren te worden op een plek waar het leven zo ontzettend hard is voor jonge honden met een zachtaardig karakter!

Hoewel hij veilig bij onze partnerorganisatie in Roemenië zit is dit zeker geen fijne plek voor hem. Smokey is te zachtaardig! We hopen daarom dat er snel voor deze lieve jongen een baasje zal opstaan die hem gaat beschermen, van hem gaat houden en heel veel leuke dingen met hem gaat doen!

Smokey is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 16 maart 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45cm.(08/23)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Smokey. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Smokey hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

 

 

 

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 16 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Smokey

Smokey

iCziz7lB6sU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).