Smila

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1678 (M1)
50-1678 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Update 06/24: Mooie Smila met haar heerlijke grijns! Deze lieve meid begint langzaam haar interesse in mensen te verliezen. Dit is te begrijpen want ondanks de goede en liefdevolle inzet van alle vrijwilligers is er gewoonweg te weinig tijd om extra aandacht te geven aan de honden die dit juist nodig hebben. Sommige honden hebben van nature een spontaniteit en zoeken de vrijwilligers op, maar meer verlegen en bescheiden honden doen dit niet. En Smila is een meisje die meer bescheiden is. Maar ook Smila is een meisje die het verdient om een eigen plekje te krijgen waar ze welkom is en ze de tijd krijgt om wennen aan haar nieuwe situatie.

 

Mag ik u voorstellen aan Smila! Een heerlijk jong meisje dat alles in het leven leuk vindt; onbegrijpelijk als u haar voorgeschiedenis weet. Dit meisje is samen met haar zusje Smiley op heel jonge leeftijd (ongeveer een maand oud) langs de kant van de weg gevonden tijdens een van de vele ritjes die de vrijwilligers maken om kijken of ze nog honden in veiligheid kunnen brengen. Zo ook de gezusters Smiley en Smila, ze liepen moederziel alleen langs de kant van een drukke weg. Ze hebben de nodige verzorging en inentingen gehad en kunnen nu vertrekken naar hun forever home. Hoe mooi zou het zijn als dat al zeer binnenkort zou gebeuren. Aan Smila zal het niet liggen. Ze is leuk, vrolijk, sociaal en vriendelijk naar andere honden. Het zou fijn zijn als dit knappe meisje bij een baasje terecht zou komen die haar nooit meer zal laten gaan en samen met Smila leuke dingen gaat ondernemen. Dit meisje is blanco en heeft dingen die wij gewoon vinden nog nooit meegemaakt of gehoord. Het is belangrijk om dit te begrijpen en geduld te hebben zodat dit leuke meisje op haar gemak aan deze geluiden kan wennen en ze zich kan ontpoppen tot een mooie en stabiele dame. Smila is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 27 maart 2023 en een verwachte eindhoogte van 50 cm.(07/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 27 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Smila

Smila

gWgL52-Zr8E
Ul-nWbap9U0
ZrY9s7BdqEg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).