Smila

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0656 (M)
50-0656 (M)
Overige
Ja

Tijdens ons bezoek aan het asiel in Roemenië kwamen we in de patio terecht. Iedereen begroette ons vriendelijk en danste om ons heen voor een beetje aandacht. Smila stond achteraan. Niet omdat ze verlegen is, maar omdat zij de rust zelfe is en rustig kon afwachten tot de drukte weer weg was. Uiteraard greep zij op dat moment wel haar kans en liet ze zich graag aanhalen en knuffelen. Het ontroert ons enorm dat zo’n sociaal, relax en open hondje in zo’n situatie terecht moest komen en in het asiel is beland.

Smila is een teefje met een geschatte geboortedatum van 1 augustus 2021. Zij is circa 35 centimeter hoog en heeft een lang lichaampje.

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Smila

Smila

QBGIoZ62cL4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu