Shanti

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1205 (M)
50-1205 (M)
Overige
Ja

Samen met haar mama, broertjes en zusjes is Shanti in het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië terecht gekomen. Een oplettende vrijwilliger zag de moeder van Shanti langs de weg lopen op zoek naar voedsel voor haar pups. En gelukkig heeft ze alle pups mee kunnen nemen. Shanti is inmiddels oud genoeg om naar een eigen plekje te verhuizen waar ze rustig mag wennen, en kennis mag maken met haar nieuwe leven. Shanti is een echt pup en stoeit, speelt en ravot met haar kennelgenootjes. Ze is blij als de vrijwilligers in haar kennel stappen, maar ze is ook een verlegen meisje dat het contact met mensen nog wat spannend vindt. Het zat niet mee voor deze lieverd, ze is gegrepen en verwond door een andere hond. Inmiddels ziet de wond er al wel weer wat beter uit en de wond zal weer helen maar het zou toch wel heel erg fijn zijn als ze heel binnenkort mag vertrekken naar een veilige plek bij een liefdevolle baas.
Shanti is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 juni 2022 en een verwachte eindhoogte van 40 cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Shanti

Shanti

8VcZWgzCM1k
wqMyY0NGIes
tRMStJf6zpo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).