Senna

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0017
50-0017
Overige
Ja

Dit lieve mannetje heet Senna. Senna is helaas met zijn broertjes en zusjes op straat gevonden en naar het asiel in Roemenië gebracht. Dat is geen plek voor kleintjes als Senna om op te groeien. Lieve knappe Senna is een enthousiast en vriendelijk pupje. Senna kan uitstekend overweg met zijn soortgenoten en speelt maar al te graag met zijn broertjes en zusjes. Dit mannetje is een sociaal lief en vriendelijk kereltje. Senna houdt niet alleen van alle honden, ook mensen zoekt hij maar al te graag op. Heerlijk knuffelen met de vrijwilligers is iets wat lieve Senna maar al te graag doet. Senna heeft een grappig uiterlijk met ietwat korte pootjes, een beetje als een teckel. We zoeken voor dit geweldig leuke mannetje een eigen plekje en een eigen baasje.

Senna is een reutje met een geschatte geboortedatum van 20 mei 2021 en met een verwachte eindhoogte van circa 46 centimeter hoog.

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 46 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Senna

Senna

499hCFS71Tw
KwEg-SJwuT8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu