Selena

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1078 (M2)
50-1078 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

De gelaten uitdrukking in de ogen van dit mooie Roemeense meisje! Slechts 1 jaar oud was ze toen ze haar vonden en al die tijd had ze aan de ketting gelegen in een verlaten woning samen met nog wat andere honden! Ze is meegenomen en sinds die tijd verblijft ze in de opvang. Natuurlijk veel beter dan aan de ketting maar ook dat is niet wat je wilt voor zo’n jong hondje, ze hoort in een huis bij liefdevolle baasjes. Ze heeft nog weinig gezien en meegemaakt waardoor het erg belangrijk is dat zij de tijd krijgt om aan alles te wennen. Ze is vriendelijk en sociaal naar haar soortgenootjes en bij mensen is ze nog een tikkeltje afwachtend en dat is begrijpelijk, maar de verwachting is dat het met haar helemaal goed gaat komen.
Ze is ongeveer 38 cm hoog en haar geschatte geboortedatum is 30 november 2021. Hopelijk mag dit mooie lieve meisje snel naar haar forever mandje vertrekken.(11/22)

Eindhoogte 38 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 30 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Selena

Selena

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).