Sasha

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0489 (M)
50-0489 (M)
Overige
Ja

Sasha is samen met haar broertjes in de opvang bij onze partnerorganisatie in Roemenië terecht gekomen. Een oplettende vrouw zag ze zwervend in een veld en heeft hulp ingeschakeld. Ze zijn veilig nu.
Sasha is een vriendelijke en sociale mix teef met een geschatte geboortedatum van 30 juni 2021. Haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 40-45 cm zijn.
Sasha is een vrolijke en onbevangen jonge dame. In voor een beetje stoeien en ravotten met haar soortgenootjes en zodra ze de vrijwilligers van de opvang aan ziet komen is ze er als de kippen bij om een lekkere kroelbeurt te krijgen. Voor deze lieverd zoeken we een fijne plek waar de rest van haar leven mag blijven en samen met haar baasje de wereld gaat verkennen!(06/22)

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Sasha

Sasha

lM6gf2ZgULY
BhbuX0daW-Y
hTh31boacsw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu