Sarah

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2167 (M1)
50-2167 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Ach lieve Sarah, daar zit je dan, met je 6 lentes jong, in een drukke open shelter in Roemenië. Door onze partner in Roemenië is Sarah gelukkig uit het staatsasiel gehaald, want dat is helemaal geen fijne plek om te verblijven. Ze deelt nu een kennel met soortgenootjes en zo brengt ze haar dagen door. Een beetje gelaten zit ze netjes voor de camera, dit zachtaardige meisje. We gunnen het haar ook zo dat ze naar een fijn eigen thuis mag verhuizen, naar baasjes die haar rustig en in alle veiligheid willen leren wat het leven van een huishond inhoudt. We gunnen haar die heerlijke wandelingen met haar baasje, een zacht kussen om op te liggen en dagelijks zo’n fijne aai over haar bol, kortom: al die dingen die het leven van een huishond zo fijn maken. Sarah verdient een eigen thuis bij iemand die haar voor de rest van haar leven laat weten dat er van haar gehouden wordt.
Sarah is een sociaal meisje en ze gaat goed en respectvol om met de andere honden in haar kennel.
Sarah is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 2 maart 2018 en ze heeft een hoogte van 55 centimeter.(03/24)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 maart 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sarah

Sarah

t6uD7DtywTc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).