Sandy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1203 (M2)
50-1203 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Update 02/24: Inmiddels is er al een lange tijd verstreken en zit arme Sandy nog steeds in het asiel. Dit doet haar geen goed en het blije, nieuwsgierige meisje trekt zich steeds meer terug. We hopen zo dat er voor haar een baasje zal komen die haar weer laat zien dat het leven een feestje is en die haar met rust, geduld en tijd laat zien dat ze lekker ontspannen mag zijn en mag genieten van aandacht, want dat is wat zij graag zou willen. Als de vrijwilliger extra tijd heeft gaat hij bij haar zitten en komt ze gezellig bij hem liggen. Kijkt u eens hoe blij ze is op de filmpjes.

Sandy is samen met haar mama, broertjes en zusjes is Sandy in het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië terecht gekomen. Een oplettende vrijwilliger zag de moeder van Sandy langs de weg lopen op zoek naar voedsel voor haar pups. Gelukkig heeft ze alle pups kunnen meenemen. Sandy is inmiddels oud genoeg om naar een eigen plekje te verhuizen waar ze rustig mag wennen en kennis mag maken met haar nieuwe leven. Sandy is een echte jonge hond en stoeit, speelt en ravot met haar kennelgenootjes en is blij als de vrijwilligers in haar kennel stappen, ze is ook wel wat verlegen en zal wat tijd en geduld nodig hebben in een nieuw huishouden. Helaas is Sandy ook gebeten in de flank, maar deze wond is inmiddels genezen maar er zal misschien een litteken overblijven. We hopen zo dat ze snel mag vertrekken naar een veilige plek zodat het niet weer kan gebeuren. Sandy, is verlegen en zal veel tijd en geduld nodig hebben in een nieuw huishouden.

Sandy is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 7 juli 2022 en een verwachte eindhoogte van 40 cm.(01/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Sandy

Sandy

ZQgGCFY2l2g
b7yw3jKGmPI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).