Rose

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0688
10-0688
Overige
Ja

Dit geweldig lieve meisje, Rose, is samen met haar zusje helaas ook in een staatsasiel in Portugal terecht gekomen. Een plek waar maar weinig honden weer vertrekken en ook allerminst een plek voor een pup om op te groeien. Gelukkig zagen vrijwilligers deze twee pups op tijd en namen ze mee naar de veilige opvang in Portugal.

Daar geniet lieve Rose volop van het leven. Dit meisje is super sociaal en vindt het heerlijk om met de andere pups en honden te ravotten en te spelen. Daarna heerlijk ontspannen in het zonnetje. Maar Rose is ook een pup die dol is op de aandacht van de vrijwilligers die in de opvang werken. Kwispelend volgt ze ze het terrein over in de hoop nog een knuffel te krijgen. Daar wordt Rose namelijk ook echt heel blij van… kroelen en knuffelen. Rose loopt al keurig mee aan de lijn en wandelt graag met de vrijwilligers. Het is een slimme meid en we hopen dat er snel iemand valt voor dit lieve meisje. Ze is echt klaar om samen met haar nieuwe baasjes mooie avonturen te gaan beleven.

Rose is een teefje met een geschatte geboortedatum van 5 oktober 2023 en ze zal circa 50 centimeter groot worden.(01/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Rose

Rose

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).