Rose

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0495
20-0495
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Rose haar start was niet zoals je hem gunt voor een pup. Ze werd geboren op de betonnen vloer van een dodingsstation. Er werd een oproep gedaan en vrij snel mocht mama met haar zeven pups het dodingsstation alsnog verlaten om intrek te nemen bij een gastgezin.
Rose is opgegroeid in liefde en gesocialiseerd met haar fosterbaasje.
Momenteel verblijft Rose in de opvang in Nederland en hier ontwikkelt ze zich in een prachtige, lieve en zachtaardige dame. Ze is aanhankelijk en kroelt graag.
We zoeken voor Rose een huis waar ze de tijd krijgt om zich te ontwikkelen en te wennen aan het leven in Nederland. Een tuin is een harde eis voor deze lieve pup!

Rose is een Mastin mix teef geboren op 10 juni 2021. Ze is momenteel 40cm hoog maar we verwachten dat ze ongeveer een schofthoogte van 50 cm zal bereiken.

Eindhoogte 50 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 10 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Rose

Rose

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu