Ronin

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2285 (M3)
50-2285 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Samen met zijn broertje en 3 zusjes is dit knappe knulletje – we hebben hem Ronin genoemd – als kleine pup beland bij de opvang van onze partner in Roemenië. Daar was gelukkig een moederhondje, die zich liefdevol over de pups ontfermde. Zijn moeder, zie ook haar foto, leeft nog op straat en ze proberen haar natuurlijk ook naar de opvang te krijgen.

Behalve ontzettend mooi is Ronin ook nog eens heel erg lief en wat zou hij graag een geweldig huisgenootje zijn voor iemand. Ook dit kereltje zal enorm genieten van een eigen thuis, waar een zachte mand, dagelijkse kroelpartijen en fijne wandelingen heel normaal zijn en waar hij voor de rest van zijn leven gekoesterd wordt. Ronin wordt goed verzorgd in de Roemeense opvang en hij is er veilig, maar er gaat niets boven een eigen huisje.

We zoeken ook voor hem een thuis waar hij in alle rust mag gaan leren wat het leven van een huishondje in houdt. In de 2e helft van juli is Ronin klaar om te reizen.
Ronin is sociaal en vriendelijk naar de andere honden in zijn kennel en gaat respectvol met ze om.

Ronin is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 2 april 2024 en de verwachte eindhoogte is  40-42 cm hoog. (06/24)

Eindhoogte 40-42 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 april 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Ronin

Ronin

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).