Roky

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1180 (M)
50-1180 (M)
Overige
Ja
 1. Mooie Roky met een verleden waar we alleen maar naar kunnen raden. En het vermoeden is dat daarin mensen niet zo’n fijne rol hebben gespeeld, want Roky is niet helemaal op zijn gemak bij mensen. Als hij je eenmaal kent dan gaat het een stuk beter, maar doordat er gewoon vanwege de vele vele honden die gered moeten worden te weinig tijd is om er veel aandacht aan te besteden blijft het een beetje sluimeren. We zoeken voor dit prachtige mannetje een plek waar hij op de eerste plaats tijd krijgt om te “ontdooien” en met liefde omringt zal worden. Dan gaat hij vanzelf zijn mooie karakter laten zien! Want hij is super sociaal naar de andere honden bij onze partnerorganisatie in Roemenië en is lief en vriendelijk naar mensen, maar laat een aai over zijn bol wat gelaten toe.
  Roky is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 20 juli 2021 en hij is ongeveer 48 cm hoog. (12/22)
Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Roky

Roky

QJFGSO26vZM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).