Robin

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2514 (M2)
50-2514 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Dit is Robin, een erg lief en sociaal meisje ondanks de heftige dingen die haar de laatste tijd zijn overkomen. Samen met haar vele pups is Robin op een verlaten plek vlakbij het asiel van onze partner organisatie in Roemenië gevonden. Met zijn allen zijn ze natuurlijk opgenomen in het asiel en de pups van Robin zijn groot genoeg om op zoek te gaan naar een eigen baasje. Tot overmaat van ramp is Robin aangevallen door andere honden in het overvolle asiel. Inmiddels is ze hersteld en kan dit meisje op zoek naar een forever home. Een plek waar ze veilig is en waar ze de rest van haar leven mag blijven. Arme Robin heeft genoeg meegemaakt in haar leven en nu is het tijd om rust te krijgen en te gaan genieten van een “Hollands hondenleven”!
Robin heeft een aparte stand aan een van haar voorpootjes, waarschijnlijk is zij zo geboren of is het een oude breuk. Ze heeft hier geen pijn aan en huppelt en rent er gewoon mee rond.
Robin is een teefje met een geschatte geboortedatum van 3 januari 2017 en ze is ongeveer 60 cm hoog. (05/24)

Eindhoogte 60 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 3 januari 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Robin

Robin

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).