Robin

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1776 (M2)
50-1776 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Robin! Een pechvogel! Begin dit jaar is Robin moederziel alleen, samen met zijn broertje en zusje, aangetroffen in een dorp naast de plek waar het asiel in Roemenië staat. Je moet zijn vertrouwen verdienen want dat hij genoeg heeft meegemaakt is wel duidelijk! Hij is daar ook aangevallen door andere honden die hem flink hebben verwond. Inmiddels is hij aardig hersteld maar het zou heel mooi zijn als deze lieve verlegen jongen een baasje krijgt die onvoorwaardelijk van hem gaat houden en hem de tijd geeft om weer vertrouwen te krijgen. Hij heeft tijdens zijn herstel samengeleefd met katten. Dit ging goed en met de honden in zijn kennel kan hij het ook prima vinden.

Robin is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 17 oktober 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 42 cm. (09/23)

Eindhoogte 42 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 17 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Robin

Robin

OJDPSRJ9U04
j8qcAoBqt4c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).