Roberta

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1381 (M1)
50-1381 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

update 04/24:  Toen we op bezoek waren in Roemenië kwamen we Roberta tegen en wat is ze leuk! Zo komt graag bij je en is dol op knuffelen. Ze verblijft nu op een open veld samen met andere honden, waar ze goed mee om gaat. Maar het liefst zoekt ze iemand op die aandacht voor haar heeft en veel knuffels.  We gunnen het haar zo om bij een baasje te komen waar ze die aandacht en liefde krijgt waar ze zo naar verlangt.

Wat een lieve knapperd is Roberta! Deze aanhankelijke dame is net als zovele honden terechtgekomen in de opvang van onze partner in Roemenië. Daar zit ze samen met andere honden in een kennel en ze gaat heel goed en respectvol om met haar kennelgenootjes. Gelukkig krijgt ze in de opvang beschutting, eten en drinken, en is ze van de gevaarlijke straat, maar voor een hond is natuurlijk niets zo fijn als een eigen thuis, bij een baasje dat van haar houdt en waar ze voor de rest van haar leven mag blijven en een fijn huisgenootje mag zijn. Op het filmpje is goed te zien hoe ze geniet van even die aai over haar bol, even die aandacht. Daar is helaas niet dagelijks tijd voor in de overvolle opvang, en het is juist waar de honden zo naar hunkeren en wat ze zo nodig hebben. Dus ook voor de lieve Roberta zoeken we een baasje. Een baasje dat beseft dat Roberta wellicht nog e.e.a. moet leren om een huishond te zijn, zoals aan de riem lopen, even alleen thuis kunnen zijn, etc. Het zou enorm fijn zijn als ook deze lieve dame binnenkort naar haar eigen baasje(s) mag verhuizen. Wij denken dat ze een fantastisch huisgenootje zal zijn! Roberta is een teef met een geschatte geboortedatum van 29 juni 2022 en ze heeft een hoogte van ongeveer 50 cm.

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 29 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Roberta

Roberta

omssfnB27t4
E0ZyQVNK4vE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).