Rex

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1384 (M)
50-1384 (M)
Overige
Ja

Tja daar lag je dan met 2 gebroken voorpoten, voor oud vuil achtergelaten langs de kant van de weg. Hoe dan, vraag je je af? Gelukkig zag een vrijwilliger van onze rescue partner organisatie hem en twijfelde geen moment. Deze knappe jonge man moest mee, mee naar de opvang en naar de dierenarts om te kijken hoe erg zijn verwondingen zijn. Deze stoere jongen kreeg de naam Rex vernoemd door de dierenarts ivm de x-ray’s de gemaakt werden van zijn voorpoten. Rex had een operatie nodig waarmee hopelijk het bot aan elkaar zou groeien. Wonder boven wonder is het helemaal goed gekomen en kon hij gaan werken aan zijn herstel. Dat duurde niet lang want hij kon dat gaan doen bij een gastgezin in Nederland. Rex geniet met volle teugen van het huiselijke leven, de wandelingen, de liefde, de aandacht en genegenheid. Rex is sociaal, lief, knap, slim, zindelijk, loopt netjes mee aan de riem. Kortom een hond uit duizenden. Overigens heeft hij helemaal geen last meer van zijn voorpoten en zijn zijn verwondingen helemaal genezen. Wij zoeken een baas voor hem die hem alle liefde geeft die hij verdient, die hem nog meer laat genieten van alles!

Rex is een gecastreerde mix reu met een geschatte geboortedatum 10 augustus 2019 en een hoogte van circa 55 centimeter.(03/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 augustus 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Rex

Rex

K7JwQToSyjc
yThTQ82yK6Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu