Reina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0754 (M)
50-0754 (M)
Overige
Ja

Het verhaal van Reina is in en in triest. Reina was natuurlijk een onwijs knap pupje en vond al gauw een baas. Echter had het baasje zich niet zo goed ingelezen wat het inhield om een hond te hebben, een pup notabene waar veel tijd in gaat zitten. Al heel gauw had de baas er genoeg van en werd kleine Reina dus weer afgestaan aan het dodingsstation. We krijgen kippenvel bij het inleven van Reina, die onschuldig en alleen achterbleef. Mirela neemt regelmatig een kijkje in het dodingsstation en trof daar Reina aan. Ze kocht haar vrij. Inmiddels heeft arme Reina 7 ijskoude winters doorstaan en 7 hete zomers. Nu zal dan écht eens haar tijd moeten aanbreken! Wie zorgt ervoor dat haar 8e levensjaar onvergetelijk gaat worden?

Reina is een teef met een geschatte geboortedatum van 11 december 2015 en haar eindhoogte is ongeveer 45 centimeter hoog. (12/22)

 

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 december 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Reina

Reina

2hM2bIOnyAs
_pRAK_VZuBk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu